Goran Đorđević, šef odseka za boračko-invalidsku zaštitu
018 504-573
djgoran@gu.ni.rs

Uslugu pruža:

Uprava za dečiju, socijalnu i primarnu zdravstvenu zaštitu

Ostvarivanje prava na porodičnu invalidninu po palom borcu

Prosečna ocena usluge - /

Opis usluge

Ostvarivanje prava na porodičnu invalidninu po palom borcu

Poslednja izmena: 27.01.2018.

Neophodna dokumentacija


Dokument Naziv institucije koja izdaje dokument Forma dostave Komentar
Izvod iz matične knjige rođenih za svu decu u porodici Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original ili overena kopija Stranka sa teritorije grada Niša ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica sa teritorije Niša.
Potvrda o svojstvu redovnog učenika Škola Original ili overena kopija  
Izvod iz matične knjige rođenih Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original ili overena kopija Stranka sa teritorije grada Niša ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica sa teritorije Niša.
Izvod iz matične knjige venčanih Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original ili overena kopija Stranka venčana na teritoriji grada Niša ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica venčana na teritoriji Niša.
Izvod iz matične knjige rođenih palog borca Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original ili overena kopija Za stranku sa teritorije grada Niša ne podnosi se dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica sa teritorije Niša.
Uverenje o okolnostima pogibije Vojna pošta ili policijska uprava Original ili overena kopija  

Komentari

Ocenite Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom sekretarijata i ostavite komentar

Napomena: ocena i usluga se odnosi isključivo na pružaoca usluge, samodapitam.com se ograničava od odgovornosti za prenešene informacije. Za komentare i sugestije vezane za rad sajta koristite stranicu kontakt/sugestije.