Marina Mladenović, stručni saradnik
018 504-735
marina.mladenovic@gu.ni.rs

Uslugu pruža:

Uprava za građanska stanja i opšte poslove

Izdavanje radne knjižice

Prosečna ocena usluge - /

Opis usluge

Izdavanje radne knjižice kao javne isprave sa podacima o zapošljavanju.

Poslednja izmena: 23.02.2018.

Neophodna dokumentacija


Dokument Naziv institucije koja izdaje dokument Forma dostave Komentar
Izvod iz matične knjige rođenih Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original na uvid Stranka rođena na teritoriji grada Niša ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica rođena na teritoriji Niša.
Lična karta Policijska uprava Na uvid  
Izvod iz matične knjige venčanih Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original na uvid Stranka venčana na teritoriji grada Niša ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica venčana na teritoriji Niša.
Uverenje o državljanstvu Uprava za građanska stanja i opšte poslove Original na uvid Stranka rođena na teritoriji grada Niša ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti za lica rođena na teritoriji Niša
Obrazac radne knjižice Ostalo Original  
Dokaz o završenoj školi i stručnoj spremi Škola Original na uvid  

Komentari

Ocenite Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom sekretarijata i ostavite komentar

Napomena: ocena i usluga se odnosi isključivo na pružaoca usluge, samodapitam.com se ograničava od odgovornosti za prenešene informacije. Za komentare i sugestije vezane za rad sajta koristite stranicu kontakt/sugestije.
  • mali napor

    16.02.2018. 09:57:58
    zbog toga sto je GU grada Nisa u centralnom sistemu maticnih knjiga, izvodi za koje stoji da korisnik ne treba da dostavlja ako je npr. rodjen na teritoriji grada Nisa, treba prosiriti i na sve opstine koje su u centralnom sistemu. Oni sad, posto vise nemaju lokalnu bazu, sve provere vrse u centralnom sistemu, pa da li ste iz Nisa ili Vranja, nema bas nekiuticaj. Naravno, prvo treba izvrsiti pritisak na upravu za gradjanska stanja da promeni svoj nacin rada. pozdrav