Aleksandar Mršić, šef odseka za kapitalne investicije
018 504-665
maleksandar@gu.ni.rs

Uslugu pruža:

Uprava za planiranje i izgradnju

Privremena građevinska dozvola (kapitalne investicije)

Prosečna ocena usluge - /

Opis usluge

Obezbediti minimu uslova za objekte/ radove privremenog karaktera  za koje nije svrsishodno izdavati građevinsku dozvolu, kao što su asfaltne baѕe, meteorološki stubovi, privremene saobraćajnice i sl.

Poslednja izmena: 28.01.2018.

Neophodna dokumentacija


Dokument Naziv institucije koja izdaje dokument Forma dostave Komentar
Dokaz o pravu svojine, odnosno pravu korišćenja katastarske parcele (posedovni list ukoliko za katastarsku parcelu ne postoji zemljišno knjižni uložak,odnosno zemljišno knjižni uložak) Osnovni sud ili Republički geodetski zavod - Služba za katastar nepokretnosti Original Stranka ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti.
Dokaz o uređivanju međusobnih odnosa u pogledu plaćanja naknade za uređivanje građevinskog zemljišta JP Direkcija za izgradnju grada Niša Original Naknada se obračunava i plaća u toku postupka izdavanja građevinske dozvole
Lokacijska dozvola Uprava za planiranje i izgradnju Original Stranka ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti.
Izveštaj o izvršenoj tehničkoj kontroli glavnog projekta Projektanska kuća, projektni biro Original  

Komentari

Ocenite Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom sekretarijata i ostavite komentar

Napomena: ocena i usluga se odnosi isključivo na pružaoca usluge, samodapitam.com se ograničava od odgovornosti za prenešene informacije. Za komentare i sugestije vezane za rad sajta koristite stranicu kontakt/sugestije.