Aleksandar Mršić, šef odseka za kapitalne investicije
018 504-665
maleksandar@gu.ni.rs

Uslugu pruža:

Uprava za planiranje i izgradnju

Upotrebna dozvola (za kapitalne investicije)

Prosečna ocena usluge - /

Opis usluge

Investitoru se izdaje upotrebna dozvola koja je osnov za korišćenje objekta

Poslednja izmena: 28.01.2018.

Neophodna dokumentacija


Naziv takse/naknade Iznos takse / naknade (RSD) Broj računa za uplatu Poziv na broj
Republička administrativna taksa 1270,00 (1070,00 i 200,00) 840-742221843-57 Pantelej: 14-125; Crveni Krst: 11-126; Palilula: 08-127; Medijana: 05-128; Niška banja: 23-122.

Dokument Naziv institucije koja izdaje dokument Forma dostave Komentar
Građevinska dozvola Uprava za planiranje i izgradnju Original ili overena kopija Stranka ne podnosi dokument. Dostavlja se Upravi po službenoj dužnosti.
Potvrda o izvršenom geodetskom snimanju Republički geodetski zavod - Služba za katastar nepokretnosti Original ili overena kopija  
Potvrda o izvršenom pregledu dimnjaka JKP ""Mediana"" Original ili overena kopija  
Dokaz o uplati republičke administrativne takse Banka, pošta Kopija  
Potvrda o regulisanoj naknadi za izgradnju i održavanje skloništa JP Skloništa Original ili overena kopija  
Zapisnik o izvršenom tehničkom pregledu objekta Komisija za tehnički pregled Original Stranka ne podnosi zapisnik Komisije, već zapisnik o izvršenom tehničkom pregledu Komisija dostavlja Upravi, po službenoj dužnosti.
Sertifikat o energetskim svojstvima objekta Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja Original ili overena kopija  
Rešenje o sprovedenim merama zaštite od požara predviđene tehničkom dokumentacijom Ministarstvo unutrašnjih poslova Original ili overena kopija Dostavlja se nakon dobijanja zapisnika o izvršenom tehničkom pregledu objekta.
Dokaz o vlasništvu i plaćenom porezu na prenos apsolutnih prava, u slučaju promene investitora Ostalo Original ili overena kopija  
Vodna dozvola Uprava za poljoprivredu i razvoj sela Kopija Stranka ne podnosi dokument. Dostavlja se Upravi po službenoj dužnosti.
Sanitarna saglasnost za korišćenje objekta Ministarstvo zdravlja Original ili overena kopija  

Komentari

Ocenite Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom sekretarijata i ostavite komentar

Napomena: ocena i usluga se odnosi isključivo na pružaoca usluge, samodapitam.com se ograničava od odgovornosti za prenešene informacije. Za komentare i sugestije vezane za rad sajta koristite stranicu kontakt/sugestije.