Gradimir Bogdanović, samostalni stručni saradnik
018 504-568
bgradimir@gu.ni.rs

Uslugu pruža:

Uprava za privredu, održivi razvoj i zaštitu životne sredine

Odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu

Prosečna ocena usluge - /

Opis usluge

Odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekata koji se planiraju i izvode i odnose se na promenu tehnologije, rekonstrukcije, izgradnje i proširenja kapaciteta, prestanka rada i uklanjanje objekata.

Poslednja izmena: 26.10.2019.

Neophodna dokumentacija


Naziv takse/naknade Iznos takse / naknade (RSD) Broj računa za uplatu Poziv na broj
Republička administrativna taksa 1410,00 840-742221843-57 Pantelej: 14-125; Crveni Krst: 11-126; Palilula: 08-127; Medijana: 05-128; Niška banja: 23-122.

 

 

 


Dokument Naziv institucije koja izdaje dokument Forma dostave Komentar
Izvod iz urbanističkog plana ili potvrđeni urbanistički projekat, odnosno akt o urbanističkim uslovima koji nije stariji od godinu dana Uprava za planiranje i izgradnju Kopija Stranka ne podnosi dokument. Gradska uprava pribavlja dokument po službenoj dužnosti.
Idejno rešenje ili idejni projekat, odnosno izvod iz idejnog projekta Projektanska kuća, projektni biro Original na uvid i kopija  
Grafički prikaz mikro i makro lokacije Republički geodetski zavod - Služba za katastar nepokretnosti Original na uvid i kopija  
Uslovi i saglasnosti JP Elektrodistribucija, JP Naisus, JP Gradska Toplana, Telekom Srbije Original Stranka ne podnosi dokumente. Gradska uprava pribavlja dokumente po službenoj dužnosti.
Dokaz o uplati republičke administrativne takse Banka, pošta Kopija  

Komentari

Ocenite Vaše zadovoljstvo pruženom uslugom sekretarijata i ostavite komentar

Napomena: ocena i usluga se odnosi isključivo na pružaoca usluge, samodapitam.com se ograničava od odgovornosti za prenešene informacije. Za komentare i sugestije vezane za rad sajta koristite stranicu kontakt/sugestije.